Heiza!

In de vorige bezetting had ik de band 'Heiza' al eens geportretteerd. Toen in een bloedhete kas in Lent, bij Nijmegen. Dat resulteerde in een fraai beeld, mede door een groen-filter voor het hoofdlicht te houden en de huidstinten weer neutraal te maken kwam ik tot dit (paarsige) beeld:

Maar dat was toen. In de nieuwe, huidige bezetting was er ook weer nieuw beeldmateriaal nodig. En zo geschiedde. Afgelopen week hebben we in Deventer op een bovenverdieping een aantal knotsgekke foto's gemaakt van dit muzikale vijftal. De stijl die ze voor ogen hadden was die van de bandfotografie van de jaren '90. Beetje close, geschoten met groothoek, extreme kleuren maar vooral 'odd'...erg vreemd dus. En in dat laatste konden de bandleden zich goed inleven. De expressie droop van de gezichten af. En daardoor was het ook een hele vrolijke sessie. En dat is terug te vinden in dit (rokerige) filmpje:

En hier mijn favoriet uit deze serie...

En hier mijn favoriet uit deze serie...