Managed it!

Inmiddels zijn ze al goede bekenden: Michelle en Stella. Samen zingen ze o.a in Glamourama, en Michelle in nog een aantal andere bands die ik al eerder heb mogen fotograferen:

Maar nu gaan deze 2 dames hun krachten bundelen om te gaan managen. Dus als je een leuk bandje nodig hebt voor een feest, bruiloft of ander evenement dan kun je binnenkort ook bij hen aankloppen. Door hun jarenlange ervaring in die branche zit dat wel snor.

In de studio van Twan Reijnen in Wijchen (www.fotostudiowijchen.nl) had ik lekker de ruimte om wat promotionele portretten van ze te schieten. Ik kon gebruik maken van de Broncolor apparatuur daar aanwezig. Terwijl het eigenlijk een soort zakelijke portretten zijn wilde ik ze toch een 'touch' geven van de entertainment-branche waar ze in zitten. Dus heb ik gekozen om schuin achter de 2 dames nog 2 van mijn eigen flitsers op te stellen met een grid en voorzien van een paars/rose-gel. Dat gaf net een beetje een showbizz-look aan de beelden...