Safety first!

Het team van beveiligers van de Nijmeegse Sint Maartenskliniek wilde graag een teamfoto, en ook 1 die ze konden gaan inzetten als beeld voor een kerstwens later in het jaar. Dus het moest een beetje kleurrijk. En laat ik dát nou wel leuk vinden om te doen...

IMG_5313-bewerkt-bewerkt-3.jpg

Geschoten daar in de parkeergarage, helemaal beneden op -5 waar we de ruimte hadden om dit beeld te schieten. Wat gekleurd flitslicht; rood van rechts en blauw van links naast de groep. En ongeveer vaaf camerastandpunt een kleine softbox met een 1/2 CTO filter. En dat in een 'stief kwartier'...tussen hun werkoverleg door.

lighting-diagram-1507389972.jpg

 Technische informatie: Canon 6D, Sigma 35mm F1.4 ART, 2x Elinchrom Quadra en 1x Elinchrom ELB400.

...en daarnaast schoten we ook een reguliere teamfoto, staande voor het 'fort' ;-)

...en daarnaast schoten we ook een reguliere teamfoto, staande voor het 'fort' ;-)