Merry X-mas!

Altijd leuk: kerstfoto's schieten! En daar is iedereen altijd op tijd mee. Deze is al geschoten in oktober.

De Sint Maartenskliniek heeft als slogan 'De Sint Maartenskliniek in Beweging' en met de ontwikkelingen dit afgelopen jaar op het sportieve vlak daar wilden we dan ook een sportieve kerstfoto schieten. De 2 directeuren waren zo 'sportief' ;-) om mee te werken aan dit beeld. 

DV_L9876-bewerkt.jpg

Maar hoe kwam deze foto nu tot stand? Wel zo...

KESRTKAART SETUP.jpg
Licht neerzetten

Licht neerzetten

Props 

Props 

Test met stand-in's...

Test met stand-in's...

En als laatste wat nabewerking....

En als laatste wat nabewerking....

V.jpg

De kracht van mijn flitslicht hier vanaf links (uit beeld) ging niet altijd mee, hij stond op bijna vol vermogen en had daardoor wat meer tijd nodig om te herladen. De rest van de flitsers stonden op minder vermogen ingesteld en laadden ook sneller bij. Dat wetende kon ik door een 2e opname vlak na de 1e te maken een beeld krijgen met én zonder dat 4e (rode) licht. Zo had ik de mogelijkheid om later nog de keuze te kunnen maken. Kijk en vergelijk!

FINAL KLEIN 2.jpg

Ingrediënten: Canon 5D mark IV, Sigma 35mm F1.4 ART, Elinchrom ELB400 (2x) Elinchrom Quadra (2x), kleurgels, Octabox met grid. Instellingen camera: 1/50e*f5,6*iso800

FIJNE DAGEN!