Stoer+Zwanger!

Lisanne mailde me met de vraag of ik ook zwangerschapsshoots doe. En 'ja', dat doe ik ook wel... alleen niet op de veel geziene wijze. Geen wapperende doorzichtige doeken om de buik, geen handen-in-hartvorm-op-de-buik of buik-kussende vaders in spé. Ook niet ná de bevalling: geen foto's van baby's die slapering uit pompoenen groeien met een mutsje op het hoofd ;-) ...niet mijn stijl.

Lisanne wilde gelukkig dan ook wat stoerdere foto's van haar zwangerschap. En met een ruige locatie en wat mooi licht kun je op een hele andere wijze ook zwangerschapsfoto's maken!

IMG_7090.jpg

En bekijk meer beelden uit de serie door op de onderstaande foto te tikken of klikken....

Lisanne (en Hans) waren verrast door het resultaat van deze sessie en lieten dat blijken als recensie op mijn Facebookpagina: 

"Bedankt Dennis voor de super gave plaatjes van mijn zwangerschap. Niks zoetsappigs maar stoer en edgy/sexy - precies waar ik op hoopte! @allen -> 100% aanrader voor wie een relaxte en creatieve fotograaf zoekt die fantastisch werk levert met de camera én belichting! It's magic"

En zo was de opstelling voor dit beeld: 2 flitsers (Elinchrom ELB400) waarvan 1 met een octabox met grid om het licht sturing te geven (met paarse gel), en een reflector eveneens met grid met een steelgreen/Petrol-kleur gel. Camera was de Canon 5D mark IV met een Canon 85mm F1.2 L.

En zo was de opstelling voor dit beeld: 2 flitsers (Elinchrom ELB400) waarvan 1 met een octabox met grid om het licht sturing te geven (met paarse gel), en een reflector eveneens met grid met een steelgreen/Petrol-kleur gel. Camera was de Canon 5D mark IV met een Canon 85mm F1.2 L.

lighting-diagram-1514125446.jpg