Vormkracht10

Na het afgelopen jaar een opdracht samen met ze te hebben gedaan mocht ik nu voor deze webdesigners zelf een serie beelden aanleveren. Deze komen terecht op hun eigen website en ander promotiemateriaal. Ze wilden frisse en kleurrijke beelden die hun creativiteit goed zou vertegenwoordigen.

En daarbij vond ik het wel belangrijk dat ik de relaxte sfeer daar goed terug te zien zou zijn in de beelden...en dat is wel gelukt! Zij blij, ik blij...

DV_L9149.jpg

De beelden zijn geschoten met een Canon 5Dmrk4 en veelal met een Canon 24mm f2.8 erop. Dit omdat er veel panoramische foto's nodig waren en de ruimtes soms klein waren. De Elinchrom ELB400 en Quadra zette ik in als lichtbron samen met het aanwezige licht. Over het flitslicht ging een half CTO-filter en zo ontstonden deze frisse beelden.