Folie!

Met Isabelle doe ik wel vaker een fotosessie. Zo heeft ze al eens eerder in een latexpakje rondgesprongen met een bos ballonnen in haar hand. En zo was ze ook te zien (niet echt;-) ) in de foto's uit het projectje 'Comic' over een superheld(in):

Maar nu eens een keer in de studio. En die studio was die van Twan Reijnen, Fotostudio Wijchen. Een fijne en redelijk grote studio met beschikbaar licht van Broncolor. Vaak vul ik dat wat aan met mijn eigen licht. Alles kan tenslotte mee'slaven'.

En wat was het thema? Soms verzin ik gewoon wat...zo ook deze keer. Ik vond bij een 2ehands kledingwinkel een grappig jaren 80' vest. Kost maar een paar euro. En via dat vest zocht ik wat kleurenfolie op rol die een beetje paste bij het kledingstuk. Misschien zouden we daar wat creatiefs mee kunnen doen. Een carnavaleske 'nerdy' bril met ingeplakte ogen kocht ik online. Daar wilde ik iets mee gaan doen mede omdat ik werd geïnspireerd door het kunstzinnige werk van de Amerikaanse fotograaf David LaChapelle:

Eigenlijk gooi je een aantal ingrediënten bij elkaar en ga je in de studio verder 'koken met licht ;-) En dan krijg je zo'n soort serie:

Model: Isabelle Verhoeven

Visagie: Imke Adolfs

Assistentie: Margo Borninkhof