Iris Pruysen

...is een Paralympisch atlete. En als boegbeeld van de Vereniging van Letselschade advokaten mocht ze worden geportretteerd voor een nieuwe reclamecampagne.

In Dordrecht is een atletiekbaan waar ze veel traint, en dus besloten we daar de sessie te laten plaatsvinden. Daarnaast zijn we nog naar haar straat in Zwijndrecht verhuist om daar nog wat beelden van haar te schieten zonder sportkleding. Maar dat kun je allemaal zien in dit onderstaande filmpje:

Tijdens de sessie maakte ik gebruik van de mogelijkheid om de beelden met mijn Canon 5D Mark IV via de "Canon Camera Connect"-app naar mijn Ipad te kunnen verzenden. Een soort van Tethered schieten maar dan zonder kabel. Handig omdat de vormgever (die gaat straks de posters maken) zo direct mee kon kijken. Het verbaasde me trouwens dat de grote RAW-bestanden van de 5D Mark IV zo snel doorgestuurd werden?!