Milena

...heeft last van jeugdreuma en daarom komt ze straks in het nieuwe Maartensmagazine. Daar maak ik al jaren de foto's voor. Milena is ons 'covermodel', dat betekent dat op de cover haar gezicht is te zien en dat de kijker op pagina 2 en 3 op een spread een actiefoto ziet met diezelfde persoon. En ik haar geval is die actie zwemmen. Ze heeft de ambitie om straks bij de Paralympische Spelen in Tokio van start te mogen gaan. 

DV_L5220.jpg

Opstelling van 1 flitslicht (Elinchrom ELB400) voor haar en 1 Quadra die haar van schuin achter haar inlicht. Canon 5DmarkIV en een Canon 135mm F2 L deden het werk hier...

De Coverfoto...

De Coverfoto...

En hier zwom ze al voorbij mijn flitslicht....zo snel is ze! Maar dat leverde ook wel een interessante verlichting op.

En hier zwom ze al voorbij mijn flitslicht....zo snel is ze! Maar dat leverde ook wel een interessante verlichting op.

En kijk hier mee vanaf de GoPro vanaf mijn objectieven!