Stemtherapie

Ik kom echt overal: zo sta je een band te fotograferen, de volgende dag sta je portretten te schieten op een advocatenkantoor, dan fotograferen in de kassen en zo was ik ook te vinden in een praktijk voor stemtherapie.

Loes Selten vroeg me namelijk om bij haar nieuwe website de fotografie voor mijn rekening te nemen. Haar instituut voor stem en keel en craniosacraal therapie is gevestigd in Arnhem. In krap 2 uur tijd hebben we daar deze benodigde foto’s in hun juiste formaat geschoten.

Voor een website zit je vaak vast aan panoramische beelden die in de header moeten passen. Zo ook deze groepsfoto. Omdat de praktijk van Loes is maar ze wel nadrukkelijk wilde laten zien dat ze het wel echt met een heel team doet mochten de andere dames die daar werkzaam zijn (onscherp) meedoen in het beeld. Zo bleef wel de focus liggen op de naamdraagster.

DV_L7333.jpg
DV_L7658.jpg
DV_L7558.jpg
DV_L7460.jpg
DV_L7634.jpg
En zo ziet de homepage eruit. Ik had al doorgekregen van de vormgever dat het logo van Loes links gepositioneerd ging worden, dus daar moest ruimte voor vrij gehouden worden.

En zo ziet de homepage eruit. Ik had al doorgekregen van de vormgever dat het logo van Loes links gepositioneerd ging worden, dus daar moest ruimte voor vrij gehouden worden.

DV_L7378-2.jpg
Als lichtbron zette ik de beautydish van Westcott (Joel Grimes) in, makkelijk inklapbaar en wat zachter qua licht. Bij de headshots heb ik gebruik gemaakt van een reflectiescherm om wat terug te bouncen in hun gezichten.  De Ipad is heel handig om via de Canon Camera App de beelden direct groot te (laten) zien.

Als lichtbron zette ik de beautydish van Westcott (Joel Grimes) in, makkelijk inklapbaar en wat zachter qua licht. Bij de headshots heb ik gebruik gemaakt van een reflectiescherm om wat terug te bouncen in hun gezichten.

De Ipad is heel handig om via de Canon Camera App de beelden direct groot te (laten) zien.