Will and the Neighbours

Dit 3-tal kwam op een koude avond in Maart bij elkaar om op het terrein van het Honigcomplex in Nijmegen om hun eerste bandfoto's te laten maken. Met wat rook en wat gekleurd flitslicht werd het er helaas niet warmer op maar wél wat attractiever qua beelden!

DV_L1375-bewerkt-2.jpg
DV_L1170-bewerkt.jpg
DV_L1266-bewerkt.jpg
...en natuurlijk ook wat individuele portretten.

...en natuurlijk ook wat individuele portretten.

Als hoofdlicht koos ik voor de Maxilight van Elinchrom, en daarin had ik een rozig filter geplaatst. Op 1 van de 2 flitsers achterin zat een turqoise gel en op de andere een paarse. Door deze mix van kleuren werd het alles behalve een kleurloos beeld. En dat was ook de wens. In de nabewerking kon ik zelfs 2 kanten op met eenzelfde beeld, zoals te zien is in deze onderste foto.

test-2.jpg