Glamour op de Maartenskliniek

Voor de uitnodiging en poster voor het aanstaande congres van de Sint Maartenskliniek mocht ik de 2 sprekers op die dag portretteren. De Afdeling Communicatie wilde dat graag in een 'Glamour-look' hebben geschoten. Zoals te zien zou kunnen zijn op de cover van de Vanity Fair bijvoorbeeld.

Evelien Asberg is veelzijdig Sopraan en mocht in haar galajurk worden gefotografeerd naast Tobias in smoking. Hij is een voormalig patiënt van de kliniek maar is nu werkzaam bij de buren: de POM Revalidatietechniek. Daar houdt hij zich o.a bezig met 3D technieken in het revalidatieproces.

IMG_8565.jpg
SMK_congres-2018_header-corp-website_4e90f114054a95257155a86ade726c18.png
Bij gebrek aan een beschikbare studio heb ik zelf op de Sint Maartenskliniek een studio gebouwd in 1 van de vergaderruimtes...

Bij gebrek aan een beschikbare studio heb ik zelf op de Sint Maartenskliniek een studio gebouwd in 1 van de vergaderruimtes...

IMG_8647.jpg
...en het pastte maar net ;-)

...en het pastte maar net ;-)

IMG_8632.jpg
IMG_8552.jpg