Zelfstandigen Zonder Portret

Chris en Laura ken ik al wat langer en heb ze al vaker gefotografeerd, voor familiefoto’s, bruiloften enz. Naast dat ze Groentehof Poelen beheren hebben ze ook ‘Het Balkon van Groesbeek’. Een fantastisch gelegen Bed&Breakfast met uitzicht op de Groesbeekse heuvels. Ook is daar een vergaderruimte aanwezig wat het ook voor zakelijke klanten interessant maakt voor meetings en teamuitjes bijvoorbeeld.

Laura heeft samen met collega Solena het initiatief genomen om op regelmatige basis een netwerkdag voor startende ondernemers uit de regio te organiseren. En op 1 van deze dagen mocht ik deze onderneemsters (want het waren alleen maar dames, dat is geen willekeur…maar wel zo ontstaan) portretteren in de omgeving van de Groentehof. Zo werden de ZZP’ers ‘Zelfstandigen ZONDER Portret’….Zelfstandigen MET Portret ;-)

DV__7617.jpg

Alles geschoten met de Canon EOS R, meestal met de Canon 85mm F1.2 L en 1 Elinchrom ELB400 op vol vermogen via een Westcott Joel Grimes Beautydish. Sluitertijden zaten vanwege de felle zon meestal rond de 1/4000 e.

DV__7625.jpg
DV__7803.jpg
DV__7722.jpg
DV__7548.jpg

En bekijk hier meer beelden van deze sessie…