Sweet Bourbon and The Bourbonnettes!

Ze wilden graag nieuwe bandfoto's. De Nijmeegse Bluesrock formatie Sweet Bourbon. Nou dat kan, leuk! Als locatie kozen we voor Trianon, een oude sfeervolle kroeg met een zaaltje waar veel Jazz en Blues gespeeld wordt

Technische informatie: Canon 6DmrkII, Canon 24-105 F4L, Elinchrom ELB400 (2x) en Quadra (2x) Als hoofdlichtvormer gebruikte ik een stripbox met grid die ik horizontaal had gepositioneerd. Naast de rode gels over de achterste 2 flitsers plaatste ik over het flitslicht van rechts een steelgreen (blauwgroen) filter. Deze vult net de schaduwen in met die kleur, heel subtiel. En verder kwam er een hoop Kunst en Vliegwerk aan te pas om het harde zonlicht buiten te houden d.m.v zwarte doeken en een relflectiescherm ;-) In het filmpje onderaan dit blogbericht zie je hoe alles tot stand kwam.

IMG_3063-bewerkt.jpg
Bourbonnettes 2.jpg
 Dit was mijn opstelling bij het beeld in het cafégedeelte.

Dit was mijn opstelling bij het beeld in het cafégedeelte.

Voorbij het cafégedeelte is er een tussenruimte daar in Trianon, er staat een oude piano en wat andere attributen die we goed konden gebruiken voor de foto van Sweet Bourbon (deze keer zonder The Bourbonnettes).

IMG_3334-bewerkt.jpg
lighting-diagram-1519042215.png
IMG_3220-bewerkt.jpg
SWBB.jpeg
SWWW.jpg

...en dan natuurlijk de making-off! Met speciale dank aan assistent die dag die tevens het camerawerk verzorgde: Freddy Dijkman.