Herfstig houtwerk!

Voor de nieuwe najaarscollectie van Carola van Benthum Mode hebben we gekozen als locatie voor het Honigcomplex in Nijmegen. Daar kom ik natuurlijk wel vaker maar deze keer belandden we bij De Stadsboom. Deze houtwerkplaats met personeel met een afstand tot de arbeidsmarkt maakt de meest fraaie dingen van hout uit de stad Nijmegen. Vanwege de enorme boomstammen (waar later o.a tafels van worden gemaakt) kregen we op een overdekte locatie (te ‘herfstig’ buiten) toch een goede najaarssfeer om deze Eco-Tree Autumn collection vast te leggen!

Geschoten met een Canon EOS R, Canon 85mm F1.4 L IS, en 1 flitsunit: De Elinchrom Ranger RX (1200WS) met een blauwfilter en door een Magbox. Door de kleurtemperatuur in de camera warmer te zetten werd, hetgeen waar het flitslicht kwam, weer neutraal maar het aanwezige licht daar in de ruimte werd juist nóg warmer/geler.

Modellen:Esther Kudiwa en Rianne van den Heuvel

Assistentie: Jolijn Lemstra

DV__8989.jpg
DV__9173.jpg
DV__8091.jpg
DV__9133.jpg