She's a Maniac!

…maniac on the floor (I sure know)
And she's dancing like she's never danced before

(Flash Dance- Micheal Sembello)

Dat slaat zo ongeveer wel op Femke Aaldering. Een aantal jaar geleden had ik al fotosessie met haar. Toen bij de Nevengeul naast de Waal in Nijmegen. Haar sprongen en figuren kwamen toen zó goed naar voren in die serie.

Vlak daarna vertrok ze naar de Verenigde Staten om daar verder te gaan in de danswereld. Ze ontwikkelde zich verder in New York en inmiddels is ze weer terug in Nederland om hier ook verder te studeren als fysiotherapeut. Ze benaderde me om weer een nieuwe sessie te plannen en omdat dat ook meteen een leuke opdracht was voor mijn stagiaire Jolijn hebben we vandaag in het Nijmeegse Honigcomplex weer een nieuwe serie geschoten.

DV__3642.jpg
DV__3697.jpg
DV__3762.jpg
DV__3693.jpg
DV__3720.jpg

Hieronder in de carrousel zijn meer beelden uit deze serie te zien, klik maar…