Marikenstraat

Namens Opgemerkt Social Media mocht ik in en voor de Nijmeegse Marikenstraat onlangs aan de slag. Deze winkelstraat op 2 niveau’s wilde dat het winkelplezier en de beleving aldaar goed terug te zien zou zijn in de beelden die we moesten gaan maken. Op een vrijdagochtend en middag in Augustus zijn we daar aan het werk gegaan met medewerking van de modellen van Frisse Koppen: Sander en Jeaniet.

In de relatief korte tijd hebben we toch op veel plekken zowel buiten als binnen, goed kunnen fotrograferen. Ik ben steeds 1 lichtbron gebruikt, een Elinchrom ELB400 met een Magmod 24’ Octa. De camera was weer de Canon EOS R, die bevalt heel goed en werkt uitsekend met de wifi verbing naar de Ipad via de Canon Camera Connect app. Zo kon Stefan van Opgemerkt direct met me meekijken op de Ipad!


DV__1318.jpg
DV__0272.jpg
DV__0794.jpg
DV__0443.jpg
kl.jpg
DV__0960.jpg
DV__0654.jpg
…en een ‘Behind the Scenes’

…en een ‘Behind the Scenes’

Via deze caroussel zijn de rest van de beelden te zien: