Carola Van Benthum voorjaarcollectie '20

Voor Carola van Benthum mocht ik onlangs alweer een shoot doen omdat haar nieuwe en spectaculaire voorjaarscollectie uit gaat komen. En daarvoor kozen we als locatie deze keer het Sprinkhanenreservaat in Molenhoek. Deze heide-achtige locatie met veel dode bomen was een perfecte combi voor deze nieuwe set damesmode.

Omdat we te maken hadden met de restricties en adviezen vanuit het RIVM ivm met de Coronacrisis hielden we gepaste (meer dan anderhalve meter) afstand van elkaar. Daarom is deze sessie ook geschoten bijvoorbeeld met een Canon 85mm f1.4 L IS ;-)

De camera waarmee ik heb gewerkt was de Canon EOS R. Het flitslicht kwam uit een Elinchrom Ranger RX met een Maxilite en een Elinchrom ELB400.

Modellen: Emmy en Annabel

Assitentie en haar: Debby Martens | Hairstudio BlitzzZ

DV__6933.jpg
DV__6590.jpg
DV__6473.jpg
DV__5997.jpg
DV__6779.jpg
DV__6819.jpg
DV__6745.jpg
Tip! Deze EHBO dekentjes houden de modellen toch nog best wel warm in de kou….kosten bijna niets maar je moet wel de zilveren kant naar binnen dragen, anders koelt hij juist ;-)Hieronder is de rest van de serie te zien, klik maar op de foto’s…

Tip! Deze EHBO dekentjes houden de modellen toch nog best wel warm in de kou….kosten bijna niets maar je moet wel de zilveren kant naar binnen dragen, anders koelt hij juist ;-)

Hieronder is de rest van de serie te zien, klik maar op de foto’s…