Master of Wine

Job is onlangs Master of Wine geworden. Dat is een titel in de internationale wijnindustrie. Vanwege de jarenlange studie is veel zelfdiscipline vereist. Wereldwijd zijn er meer dan 350 Masters of Wine (per 2017), waaronder drie Belgen en twee Nederlanders.
Dus het is heel uitzonderlijk dat het voor hem is gelukt, afgelopen vrijdag kwam het verlossende woord.

En om daar passende beelden bij te schieten mochten we terecht bij De Colonjes, het Nederlands WijnbouwCentrum in Groesbeek.  Daar tussen de wijnranken en in de kelder hebben we ons goed kunnen uitleven in de foto's.

IMG_6943-bewerkt-3-2.jpg
IMG_6846-bewerkt-2.jpg
IMG_7042-bewerkt-2.jpg
IMG_6952.jpg

Technische informatie: Canon 6DmrkII, Canon 85mm F1.2L, Elinchrom ELB400 (2x)...1x via een Joel Grimes Westcott beautydish met grid en de andere via een 18cm reflector en heel warm gegelled (van rechtsachter in het beeld).

IMG_6856-bewerkt-2.jpg

En in de caroussel hieronder zie je meer beelden uit de serie.