Brass Monkeys!

Laatst mocht ik op pad met de "Brass Monkeys' van Broadway Brass. Deze brassband had al de hele dag opnames achter de rug voor een reclamspotje van een bekend biermerk en waren dus héél jolig zo tegen deze avond in de Noordkade in Veghel. En dat was juist wel een goede stemming voor een nieuwe bandfoto.

Wat ik van hun Youtube materiaal zag werd me duidelijk dat het om een energieke, talentvolle groep enthousiastelingen ging. Die met een hoop plezier hun act staan te doen. En dat plezier en die gekheid wilde ik wel terugzien in de foto’s. Dat is wel geslaagd…

*Canon 5DmrkIV, Canon 24mm F2.8, Elinchrom ELB (2x) en 1 Elinchrom Quadra. Het hoofdlicht ging via een Stripbox (horizontaal) met grid en van achter 2 flitsers via een grid incl een blauwgel….oja! En een blauwe rookbom offcourse ;-)*

Assitentie: stagiaire Julie de Bruin

BBBL.jpg

Over zichzelf zeggen ze: “
Wij zijn Broadway Brass. Wij zijn die band waar je dochter verliefd op werd. Die band die waarvan je zoon zegt: "MAM! IK WIL OOK TROMPET LEREN SPELEN!!". Die band waarvan je beste vriendin van haar stoel glibbert als ze onze pics weer op insta bekijkt.”

DV_L4586-bewerkt.jpg
BBBBBBLANG.jpg
DV_L4650 kopie.jpg
bbb.jpg

En we hebben een filmisch kijkje achter de schermen:

Hieronder zijn meer beelden te zien uit de serie…klik maar op de afbeelding.